Event

Published on January 29th, 2014 | by Kayleigh

0

Man-Made Evolution.

Ook benieuwd wat creativiteit voor de samenleving kan betekenen? Kom dan vrijdag 7 februari naar de aftrap van Man-Made Evolution: Create The Future. Samen met inspirerende sprekers als designlabel Sweatshop Deluxe en creatieve duizendpoot Harm Goslink Kuiper gaan wij op zoek naar hoe wij creativiteit – in de breedste zin van het woord – kunnen inzetten om de samenleving verder te helpen.

Naast dat er gesproken wordt over de rol van creativiteit, kunst en design in de huidige samenleving en de toekomst, is er ook een expositie waar zeven vierdejaars WdKA Visuele Communicatie studenten hun visie geven op hun toekomstige rol in de samenleving. Zij willen elk op hun eigen manier hun creativiteit inzetten om een vooruitgang in de maatschappij te stimuleren.

Het evenement vindt plaats in Gallery “RR”, Meent 127 Rotterdam. De toegang is gratis, maar gezien het beperkte aantal plaatsen dien je je voor de opening op vrijdag wel even aan te melden via www.manmadeevolution.nl . De expositie is tot en met zondag 9 februari te bezichtigen.

Opening 7 februari: 14:00 – 20:00 uur
Expositie 8 & 9 februari: 12:00 – 18:00 uur
Gallery RR  Meent 127 Rotterdam
www.manmadeevolution.nl
hello@manmadeevolution.nl

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑