CROOS

Published on August 16th, 2016 | by robert

0

Ferdy Remijn | Illustratie expositie


Ferdy Remijn (’86) is een illustrator uit Rotterdam. Zijn werk bestaat uit wilde dieren en vreemde elementen uit de natuur. Soms vertonen de dieren menselijke eigenschappen, maar meestal zijn de dieren nieuwsgierig en bevinden ze zich in fantasierijke situaties. De tekeningen en schilderijen zijn studies naar huidpatronen en de zoektocht naar balans en eenvoud. Het realistisch haartje voor haartje tekenen brengt hem dichtbij zijn onderwerp, alsof hij onder de huid kruipt van het dier dat wordt geportretteerd.

Gehouden bij koffiebar CROOS, zal deze expositie een reeks werk presenteren bestaande uit olieverf schilderijen tot fineliner pentekeningen en een combinatie van grafiet, potlood en fineliner op papier. Ferdy Remijn maakt ook een raamtekening bij CROOS op woensdag 24 en 25 augustus, deze zal dus ook tijdens de opening te zien zijn. Als je het leuk vind om hem aan het werk te zien, sla je slag!

De expositie zal officieel geopend worden op vrijdag 2 september, en zal al vanaf 25 augustus te zien zijn tot en met 7 oktober.

Houd in gedachten dat het evenement open is tijdens de openingstijden van CROOS, dat betekent dat de maandag en dinsdag de expositie niet te bezoeken is. Tijdens de andere dagen ben je meer dan welkom.

Op 2 september zal CROOS gewoon open zijn tijdens hun normale openingstijden, maar de opening begint pas om 17.00 uur en CROOS zal sluiten om 19.00 uur. Hopelijk tot dan!

A5 Flyer Croos x Ferdy Remijn

 


About the Author

Robert Rost is oprichter van Gallery RR en kunstschilder werkend in Rotterdam.Back to Top ↑