Deelnemers1

augustus

Cindy Damen (1986)

GOED GELUKT ‘Goed Gelukt’ laat de schoonheid en normaalheid zien in het bijzondere maar moeilijke leven van een transgender. De naam staat voor de positieve feedback die transgenders krijgen na hun transformatie, ‘goed gelukt’ wordt veel gebruikt wanneer mensen over transgenders praten, maar ook wanneer transgenders onder elkaar praten.Cindy Damen bezocht transgenders thuis en vroeg hen wat ze deden wanneer ze daar alleen waren. Door het laten zien van deze dagelijkse bezigheden, wil ze sociaal-culturele opvattingen aanstippen die geassocieerd worden met transgenders in de hedendaagse samenleving. Dit project laat fragmenten zien uit hun interessante maar toch zo normale leven.

Cindy Damen Lifestyle & Design, WDKA  cindydamen.com

Kelly_o Jordan-small_o Nancy_905 Lisa_o

mei, juni & juli

Alisa Ryvaesa (1986)

Alisa is 3e jaars student Illustratie aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Voor haar huidige opleiding heeft ze gestudeerd aan de Moscow State Regional University. Haar werk is kenmerkend kleurrijk en heeft vaak thema´s die voorkomen in de natuur.
maart & april

Ferdy Remijn Ferdy is een vierde jaars student Illustratie aan de Willem de Koning in Rotterdam. Zijn werk is geïnspireerd op het dierenrijk. De dieren in zijn werk lijken menselijke emoties te hebben en worden soms vertaald naar een menselijk lichaam met een dierenkop.
  Het werk is zeer verfijnd en gedetailleerd. Het realisme in de tekeningen doet het laten lijken op foto’s maar zijn resultaat van fineliner en veel geduld. Het werk van Ferdy Remijn is te zien tot het einde van april. http://ferdyremijn.blogspot.nl/

Januari/februari

Dominika Staniaszek (1990) Dominika is geboren in Polen. Ze studeert Fine Art aan de academie in Katwice en volgt haar master in Antwerpen. Ze heeft zich gespecialiseerd in Lithografie en maakt ook gebruik van Mokulito, zijde prints en lino uitsneden.
Mokulito Mokulito is een techniek ontdekt door Seishi Osaku rond 1980 in Japan en is vrijwel onbekend. Het druk proces is vergelijkbaar aan lithografie, maar maakt in plaats van steen gebruik van hout. de techniek gebaseerd op het principe dat olie en water niet samengaan. nadat een tekening is gemaakt van olierijke inkten wordt deze afgedrukt op papier.


Back to Top ↑