TFAC Concept Point

Published on February 1st, 2013 | by robert

0

TFAC

 

AOP staat voor het Artist Outreach Program.   Een programma met als doelstelling materiaal- en techniek kennis te verhogen en verspreiden.
Met dit programma staan we in contact met aankomende kunstenaars (de studenten op de diverse kunstopleidingen in het land) om door middel van informatieve inspirerende presentaties,clinics en ervaringsprojecten te laten zien hoe men materialen en technieken het best kan toepassen.

 

Wat doet het AOP?
Het AOP richt zicht globaal op 2 hoofdactiviteiten.

Het verspreiden van techniek- en materiaalkennis met het geven van clinics, presentaties, publicaties etc. De Residents Artists houden zich bezig met het geven van clinics en presentaties op academies, het publiceren van artikelen in tijdschriften en internet, het maken van filmpjes, het opzetten van projecten en  het beantwoorden van technische vragen.
Het contact met  de kunstenaars en studenten en het ontvangen van feedback   We horen graag waar kunstenaars en studenten behoefte aan hebben, wat er leeft.
Wij willen kunstenaars en studenten ten dienst zijn met het verzorgen van ondersteuning op het gebied van kennis van materialen en schilder- en tekentechnieken.   Tevens staan wij in contact met fabrikanten en kunnen hen van feedback voorzien hoe zij materialen kunnen verbeteren of ontwikkelen die aansluiten bij de vraag en/of wensen van de kunstenaars.

 

IMG_0011

Tags: , , , ,


About the Author

Robert Rost is oprichter van Gallery RR en kunstschilder werkend in Rotterdam.Comments are closed.

Back to Top ↑